Sárkány Se -

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

 

                   Sárkány Sport Egyesület
       9700 Szombathely, Barátság u. 1 III/14.
 
                  Adószám: 18897205-1-18Kérjük támogassa tevékenységünket a személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásával.A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 1. § (4) bekezdése szerint a magánszemély külön-külön nyilatkozatban rendelkezhet befizetett adójának egy százalékáról a 4. §-ban (civil szervezetek, egyesületek, alapítványok), további egy százalékáról pedig a 4/A. §-ban meghatározottak közül (pl. egyházak, kiemelt költségvetési előirányzatok) kiválasztott egy-egy kedvezményezett javára.


Adószámunk: 18897205-1-18Köszönet mindazoknak, akik a személyi jövedelemadójuk 1%-át nekünk ajánlották fel.


 

Üdvözöljük a Sárkány Sport Egyesület oldalán!


Egyesületünk, a
Sárkány Sport Egyesület 2006. szeptemberében alakult, szombathelyi székhelyű szervezet. A rendes tagok és a pártoló tagok létszáma már most 70 fő felett van és folyamatosan bővül. Fő profilunk a harcművészetek oktatása.
Ezen belül a Kung fu, a Tai Chi Chuan, a Capoeira és a Parkour.

Az Egyesület elnöke:
Németh Péter Kung fu mester, Capoeira és Parkour edző, aki 23 éve foglalkozik a harcművészetekkel.
Az edzéseken túl, rendszeresen tartunk különböző rendezvényeken harcművészeti bemutatókat, a város és a környező települések kulturális rendezvényein, iskolai nyílt napokon és egyéb cégek felkérésére.

Nagy sikerrel szerveztük minden évben a gyermek harcművészeti napközis táborunkat 5-13 éves gyerekek számára. Az egy hetes tábor alatt a gyerekek megismerkednek a fenti harcművészetek alapjaival, (Kung fu, Capoeira és akrobatikus- kaland tábor), ezenkívül strandolás, kirándulás, rengeteg játék, elméleti és kreatív feladat színesíti a kis táborlakók programját.
A diák és a felnőtt korosztály számára is rendezünk 3-4 napos nyári edzőtábort, ahol a kemény napi 7-8 órás edzések után, mesterek előtt, övvizsgán adhattak számot tudásukról.

Távolabbi céljaink között szerepel az egyesület taglétszámának további bővítése, az utánpótlás nevelés, versenyeztetés és nemzetközi kapcsolatok kiépítése. Egyelőre viszont csak a tömegsport, a kikapcsolódás, a szórakozás és a szórakoztatás egyesületünk fő célkitűzése.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz